Lounasbuffassa

Käytiin tänään ulkona syömässä. Paikaksi valikoitui kiinalaisen ravintolan lounasbuffa. Vähän etukäteen jännitin miten mahtaa homma luonnistua. Saanko hillittyä ajatuksen siitä, että ruokaa pitää vetää "koko rahan edestä" ja santsata pari ylimääräistä kertaa, ihan vaan varmuuden vuoksi.

Omasta mielestäni pärjäsin varsin mallikelpoisesti. Käytin alkuruokalautasta (kuten kotonakin), joten pelkkä lautasen koko asetti jo rajoituksia ruoan määrälle. Santsaamassa kävin toki myös, mutta kohtalaisen pienen annoksen. Fritattuja ruokia ja sushia maistoin vähän miehen lautaselta. Jälkkäripöydästä valikoin jäätelöä ja lisäksi maistelin muita herkkuja isännän kanssa samalta lautaselta. Ei tullut ähky eikä toisaalta kyllä jäänyt nälkäkään vaikka maha ei ihan täynnä ollutkaan, joten tämä perusteella sanoisin, että määrät pysyivät sopivina.


Käytiin tänään myös uimassa ja ostettiin kymmenen kerran kortit. Tarkoitus ois käydä kerran viikossa uimahallissa ja kesällä sitten säännöllisesti polskimassa luonnonvesissä. Vähän reilu tunnin verran viihdyttiin altaassa ja saatiin uitua yhteensä 500 metriä. Otti kyllä vähän koville! 🥵

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varhaisultra

Mittauspäivä nro 12

Ensimmäinen neuvola