Välitavoitteet ja palkitseminen

Ajattelin, että jonkinmoiset palkinnot tässä painonpudotusmatkan varrella voisivat tuoda lisämotivaatiota. Ruokaan liittyvät jutut tipautin saman tien pois. Ravintolassa käynti tuntuu itsestäni tosi kornilta palkinnolta kun juhlistaa pudonnutta painoa. 🙈 Sen lisäksi ruoan ajatteliminen palkintona ei kuulosta hyvältä, etenkään näin tunnesyömiseen sortuvan näkökulmasta.

Tän vuoden teema on omaan hyvinvointiin panostaminen. Hammaslääkäriinkin oon sanu varattua ajan vihdoin hävettävän monen vuoden tauon jälkeen. Instassa kun kysyin vinkkejä palkinnoiksi ehdotettiin kasvohoitoa ja hierontaa useammankin kerran. Niinpä ajattelin "tuhlata" rahaa itseni hemmotteluun aina kun paino alkaa uudella kympillä.


Oon aika huono käyttämään rahaa itseeni, etenkin tämmösiin ei-niin-pakollisiin juttuihin, mutta täytyy vaan asennoitua niin, että oon todellakin ansainnut ne!

Mietin vielä pitäisikö keksiä muutama välipalkinto lisää, sillä kyllähän ne BMI-luokkien tippumisetkin on merkittäviä virstanpylväitä. 🤔 Tällä hetkellä oon vaikeasti ylipainoinen, kun paino tippuu alle 85 olen enää merkittävästi ylipainoinen. Lievä ylipaino saavutetaan alle 72 kilon painossa ja normaali painon yläraja olisi se 60. Nämä on laskettu sen vanhan painoindeksikaavan mukaan. Uusi painoindeksi antaa normaali painon ylärajaksi 58 kiloa ja merkittävän ylipainon ylärajaksi 81 kiloa.

Nää indeksiluokkien vaihtumiseen liittyvät välipalkinnot vois olla jotain kivaa tekemistä yhdessä miehen kanssa. Me kun ei oikein osata käydä treffeillä muuten vaan, niin tarvitaan jokun hyvä syy, miksi lähteä pois kotoota yhessä muualle kuin ruokakauppaan. 😅

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varhaisultra

Mittauspäivä nro 12

Ensimmäinen neuvola