Varhaisultra



Kohdusta ei löytynyt mitään. Eli mun intuitio oli ihan oikeassa sen suhteen, etten oo raskaana. Merkkejä myöskään kohdunulkoisesta raskaudesta ei löytynyt, mutta sen mahdollisuutta (erikoistuva) lääkäri ei kuitenkaan uskaltanut kokonaan sulkea vielä pois. Vatsaontelossa näkyi kuulemma hieman verta.

Sanoi ultratessa että oikea munasarja näyttää ihan normaalilta ja heti tietysti kysyin, etteikö näy monirakkulaisuutta. Ei kuulemma huomannut. Vasemmasta munasarjasta ei sanonut mitään, kysyi tosin sitä puolta tutkiessaan että aristaako. Ei aristanut, mutta nyt rupesin jälkikäteen funtsimaan että näkikö sitten kuitenkin sillä puolella jotain kohdunulkoiseen raskauteen viittaavaa, mistä ei ollut ihan varma.

Raskaushormonin määrän selvittämiseksi otettiin verikoe. Sen tuloksesta soittelevat sitten huomenna. Nyt täytyy vaan pitää peukkuja, että tää olis kuitenkin ihan normi keskenmeno, joka hoituu itekseen pois päiväjärjestyksestä. Toki mulla vilisee päässä jo kauhuskenaariot ties mistä syövästä.

Jos kyseessä nyt olisi kuitenkin ihan vain keskenmeno, tarkoittaisi se sentään sitä, että mun kroppa on tehnyt edes jotain oikein raskautumisen suhteen. Siitä saisi taas himpun lisää motivaatiota painonpudotukseen. Tosin ihan heti ei kovaa treeniä voi tehdä, sillä lääkäri kehotti ottamaan nyt iisisti. Päivystykseen pitää myös hakeutua heti jos vuoto runsastuu ja tulee kipuja tai hartiapistos. Eli ne kohdunulkosen vahvat merkit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mittauspäivä nro 12

Ensimmäinen neuvola