Mittauspäivä nro 6

12.3.

Oikea käsivarsi 41 cm (-3 cm)
Vasen käsivarsi  41 cm (-3 cm)
Rinta 120 cm (-9 cm)
Vyötärö 115 cm (-8 cm)
Lantio  128 cm (-6 cm)
Oikea reisi 65  cm (-5 cm)
Vasen reisi  63 cm (-6 cm)

Paino  90 kg (-8 kg)


Suluissa oleva edistys kertoo muutoksen 5.2. otettuihin aloitusmittoihin verrattuna.

Molemmat käsivarret ja rinta kutistuivat viime viikosta sentin. Vyötäröstä hävisi 4 senttiä ja lantio kutistui sentin. Oikea reisi kutistui viime viikosta sentin ja vasen kaksi. Paino tippui viime viikosta kolme kiloa. Seuraavan pudotetun kilon jälkeen olisi ekan välipalkinnon aika eli saisi ruveta varaamaan aikaa käsihoitoon! 🤩


Meijän arki koki yht'äkkisen muutoksen, kun kaksi pientä lasta saapui meille perhehoitoon lyhyellä varoajalla. Uusia rutiineja luodessa ja lapsiin tutustuessa on ollut niin hektistä, ettei omiin syömisiin ole ehtinyt panostaa. Jotain on haukattu silloin kun on ehditty eli vähän liian iltapainotteiseen syömiseen on liu'uttu takaisin. Muksujen mukana rantautui myös flunssa, joten viikonloppu on mennyt lähinnä sairastaessa.

Liikunnat ovat kutistuneet noin puolen tunnin päivittäisiksi kävelylenkeiksi, kun ei vielä ole muodostunut sopivaa hetkeä jumpille. Uimahallikäynnitkin on suosiolla tauolla. Lauantaina ja sunnuntaina jätin kävelytkin suosiolla välistä. Toivottavasti tauti on pian selätetty, jotta edes joku liikuntatuokio pysyisi luontevana osana päivää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varhaisultra

Ensimmäinen neuvola

Lisää huonoja uutisia