Ensimmäinen neuvola

Tänään käytiin ekaa kertaa neuvolassa. Esitietolomake oltiin jo etukäteen täytetty viime viikolla heti kun olin neuvolaan soittanut.

Neuvolatäti oli tosi ihana ja kannustava. Etukäteen pelkäsin, että saan kuulla saarnan ylipainosta ja korkeasta verenpaineesta. Oli sitä mieltä, että pyyhkäisyvuoto kuulostaa normaalilta, mutta pisti kuitenkin konsultaatiopyynnön äitiyspolille. Josko pääsisin kuitenkin varhaisultraan jossa tarkistettaisiin, että kaikki on kunnossa.

Huolet hälveni sen verran, että uskalsin kuitenkin tehdä ajanvarauksia tuleviin tutkimuksiin. Eli seuraavat etapit ovat 8.5. verikoe ja 31.5. nt-ultra. Toinen neuvolakäynti olisi sitten kesäkuun alkupuolella. En kyllä näistä tehdyistä ajanvarauksista huolimatta vielä usko koko raskautta todeksi.

Kovin kauaa ei kestänyt se luottavainen fiilis, että kaikki on hyvin ja tulee menemään hyvin jatkossakin. Äitiyspolilta nimittäin tuli soitto, että lääkäri oli katsonut terveydenhoitajan tekemän lähetteen ja oli sitä mieltä, että varhaisultra tehdään. Vapaa aika löytyi onneksi jo huomiselle iltapäivälle, joten kovin kauaa ei tartte panikoida ennen kuin toivon mukaan saa tietää missä mennään.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Varhaisultra

Mittauspäivä nro 12